novosti

Dobrodošli na radionice irskog plesa!

207150_1710278829286_1276826_nU Gombalištu se ne spava, već intezivno radi kako bismo našim Gombačima pružili što više sadržaja kroz koje ćemo se družiti, stvarati nova prijateljstva, poticati ljude da nam se pridruže kroz aktivnosti i male (i velike) projekte koje pokrećemo.

Jedna od novina u Gombalištu su i radionice irskog plesa koje će voditi Tina Péčiová Dujmić koja se plesom bavi od svoje 12.-te godine. Tina je skromna pa ćete je rijetko čuti kako spominje brojne medalje koje je osvojila na brojnim europskim natjecanjima. S obzirom na njezino iskustvo i edukaciju koju je stjecala na priznatim školama i od renomiranih učitelja irskog plesa, vjerujemo da nema bolje osobe od koje možemo naučiti prve plesne korake irskog stepdance. (Više o Tini pogledajte ovdje)

Ako ste oduvijek bili opčinjeni izvedbama poput Riverdancea i pitate se što su to naučili Lord of the Dance, predlažemo da nam se pridružite na radionicama irskog plesa koje se u Gombalištu održavaju srijedom i petkom. Radionice se održavaju u dva termina, posebno za odrasle i posebno za djecu i mlade:

radionica za odrasle: srijeda (19:30-21:00) i petak (19:00-20:30)

radionica za djecu i mlade: srijeda (18:30-19:30) i petak (18:00-19:00)

Više o radionicama pogledajte na stranici Irski ples.

Ako ste ipak među onima koji nemaju blage o čemu pričamo, najbolje da pogledate snimku završnog dijela predstave jednog od najpoznatijeg sastava Lord of the Dance i sigurni smo da će vas oboriti s nogu kao i publiku pred kojom su plesali. A potom vas očekujemo na radionicama.

Radionice se održavaju u suradnji s plesnim centrom Riona – Irish Dance Zagreb koji su gosti Gombališta.