novosti

Božićni domjenak – pozdravimo staru godinu

nj8R5z8Iako nam snijeg nije zabijelio ulice grada, sigurno svi osjećamo blagdansko raspoloženje u zraku. Ne osjećate? Onda je božićni domjenak Gombališta, prilika da vam ugrijemo srca, vratimo osmijeh na lice i zaželimo sve najbolje u nadolazećim danima i godini koja pred nama!

U subotu, 12. prosinca, u prostorima Udruge Gombalište s početkom u 17 h organiziramo domjenak za naše članove i njihovu pratnju. Ovo je prilika da u vedrom duhu otpratimo staru godinu, ostavimo loše trenutke iza nas, i da nam naši najmlađi članovi svojim plesnim koracima i izvedbama izmame osmijeh na lice. Ukoliko ste bili dobri, možda i za vas naš Djedica izvuče mali darak iz svoje torbe – nikad se ne zna.

Hm, želite li prišapnuti Djedici da vašem klincu ili klincezi, ili nekoj drugoj dragoj osobi izvuče darak iz torbe? Tada nazovite našu Nives da vam objasni kako to organiziramo u Gombalištu. 😉

Domjenak? Pa da, moramo se malo i zasladiti, ili zaslaniti pa je svatko dobrodošao donijeti nešto za okrjepu ili nešto za zameziti. Iznenadite nas! Volimo isprobavati nove slastice!

Da ne zaboravimo – ponesite dobru volju, nabacite iskreni osmijeh na lice (ili ćemo vam ga mi navući), otvorite srce za različitosti i toleranciju. Eto prilike da pošaljemo hrpu dobrih vibracija u Svemir.

Vidimo se u subotu, 12. prosinca u 17 h u prostorijama Gombališta.

Tople blagdane i sretnu novu godinu, žele vam svi Gombači!

bozicni pas