novosti,  Uncategorized

Poziv za dostavu dječjih radova

U tijeku su prijave za nastupe na dječjem susretu Budućnost u nama (BUN), a ovim putem želim vas podsjetiti da primamo i dječije likovne i literarne uratke.

U susret četvrtom po redu druženju na susretu Budućnost u nama, želimo pozvati roditelje, učitelje, pedagoge, da uključe svoju djecu i potaknu kreativce u njima. U sklopu BUN-a djeca mogu nastupiti i natjecati se u plesu, pjevanju, recitaciji, raziličitim sportskim demonstracijama ili nam pokazati svoje talente i iznenaditi nas.

Više o projektu BUN i kako se prijaviti pogledajte OVDJE.

Photo: freeImages.com/Cécile GraatPhoto: freeImages.com/Cécile GraatPhoto: freeImages.com/Cécile Graat

 

Također i ove godine nagrađujemo dječje likovne i literarne uratke na temu “Budućnost u nama – budi mi prijatelj”. Za sudjelovanje u ovom dijelu BUNa, prihvaćamo dječije radove na papiru formata A4 (crtež, tekst – pjesmica, sastavak, poruka… ili bilo koja druga kombinacija izričaja). Na svakom radu potrebno je da dijete napiše svoje ime i prezime, dob, i mjesto gdje živi (npr. Ivan Ivić, 8 g, Zagreb), dok je uz rad potrebno dostaviti kontakt podatke pošiljatelja i broj telefona i maila. Radove je moguće dostaviti poštom na adresu udruge Gombalište do 11. ožujka 2016. ili ih osobno donijeti 12. ožujka na događanje Budućnost u nama u KUC Travno.

 

Adresa za slanje je: Udruga Gombalište – Um, Duh, Tijelo; B.Magovca 79, 10020 Zagre

Radovi će biti izloženi u prostorima KUC-a Travno tijekom održavanja BUN-a, a najuspješniji će biti obaviješteni poštom ili mailom.

Uvjeti sudjelovanja: sudjelovanjem u natječaju roditelj/skrbnik suglasan je da rad njegovog djeteta bude objavljen na stranici udruge Gombalište ili na pripadajućim društvenim stranicama te da se isti može koristiti u promotivne svrhe projekta BUN bez financijske kompenzacije.

Fotografije: freeImages.com/Cécile Graat