BUN 2015

18. travnja 2015. godine, KUC Travno i naš 3. rođendan.  Ove godine BUN je okupio grupe iz Čakovca, Ludbrega, Šibenika, Varaždina, Vrhovja, Vukovara, Zagreba i Zaprešića, ukupno 320 natjecatelja. Uz koreografe, voditelje i tim organizacije bilo nas je oko 360. I zadnje mjesto u KUC Travno bilo je popunjeno :-)

Koliko smo sretni zbog tako velikog odaziva, teško je opisati riječima.

BUN program sastojao se od 46 točaka: 17 u revijalnom i 29 u natjecateljskom dijelu, od kojih je bilo 9 grupnih za kategoriju A, 10 grupnih za kategoriju B i 10 solo točki za kategorije A (2 točke) i B (8 točaka). Program je dostupan na linku BUN Program 2015.

Program su vodile dvije prekrasne voditeljice Nikolina Kovačević i Uršula Tolj.

U žiriju je ove godine bilo 7 članova (plesni pedagozi, kineziolog, profesor glazbenog, socijalni pedagog, liječnica, članovi-laici), a glasovali su prema pravilima i kriterijima raspisanim u dokumentu BUN Propozicije 2015.

Uz samo natjecanje, djeca su sudjelovala u likovnoj radionici, pikulali su se u predvorju kazališta, a izražavali su svoju kreativnost i u društvu naše drage Marine i Udruge Populus.

Sponzori su ove godine pripremili prekrasne nagrade i neizmjerno smo ih zahvalni na tome. Školska knjiga, kao i svake godine, nagradila je svu djecu prekrasnim knjigama i časopisima te raznim edukativnim materijalima. DMC televizija bila je naš medijski pokrovitelj, tvrtka Marines pripremila je jako lijepe i korisne promotivne materijale, KOZMO je pripremio 20 mirisnih poklona za djecu, a Kaufland iznimno koristan poklon za organizatora. Prijatelji naše Udruge Um, duh i tijelo Gombalište poklonili su prekrasne ogrlice (vlastiti rad) svim koreografima, donirali su vodu za svu djecu te voće (banane i jabuke) za energiju (koja nam je tog dana svima bila potrebna). Frizerski salon D-Style nagradio je sve solo pobjednice frizurom. Posebna nagrada, međunarodni ljetni kamp za 1 dijete, izvlačila se na kraju samog programa, a čiji sponzor je bila firma Eklata, najveći hrvatski turoperator za dječji i omladinski turizam.

Sva djeca dobila su zahvalnice i svi pobjednici dobili su medalje.

Posebne pohvale tati Goranu na izvrsnoj rasvjeti koja je “plesala” u ritmu glazbe i plesnih koraka, toncu Tomislavu na izvanrednom ozvučenju, tati Ivanu na puštanju muzike (uz veliku pomoć Nataše i Jakova), Luki i Dinu koji su im bili ogromna pomoć…

Prije ovog veličanstvenog dana neizmjerna pomoć stigla je od firme Bugigraf, koja je vrijedno printala zahvalnice, program i diplome, Zorana koji je razigrana srca radio dizajn plakata, organizacijskog odbora BUN-a i još puno ljudi otvorena srca koji su sudjelovali u organizaciji susreta i pripremi svih potrebnih materijala i detalja.

Neizmjerno hvala našoj dragoj Nives Pandži, inicijatorici projekta, svim koreografima, voditeljima klubova i trenerima koji su vrijedno radili s djecom, hvala maloj i velikoj djeci, roditeljima, svim sudionicima,…Jedna ideja i želja potakla je nezaustavljivu snagu pozitivnih vibracija i energije u svima nama…

U ime roditelja Udruge Um, duh i tijelo Gombalište veliko HVALA trenerici Mariji Martini Glavaš na radu s našom djecom i Lei Mihaljevski Boltek koja joj je bila neizmjerna pomoć u radu s malenom grupom.


“Toliko pozitive i osmijeha na jednom mjestu!
Vidimo se i 2016!”

From BUN 2015. Posted by Budućnost u nama on 1/18/2016 (79 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.