BUN 2022

Dragi prijatelji BUN-a, draga djeco, roditelji, treneri i svi vi koji volite ples, sport i rekreaciju, pred nama su 9. i 10. po redu dječji susreti Budućnost u nama!

Sretni smo što ćemo se opet okupiti u veselom i dobrom ozračju s ciljem da zajedno promoviramo sport, rekreaciju, ples, natjecanje, crtanje, pisanje, slikanje, druženje i ono što čekamo s nestrpljenjem – proglašenje pobjednika 🙂

Veliko HVALA svima koji nas podržavaju sve ove godine i sudjeluju u našim susretima.

9. i 10. izdanje dječjih susreta Budućnost u nama, održat će se

19. ožujka 2022. KUC-u Travno, Zagreb

O PROJEKTU

Budućnost u nama (BUN) je revijalno-natjecateljski susret s ciljem promicanja druženja, prijateljstva i razumijevanja kroz sport, ples i sve ostale aktivnosti koje prakticiramo namijenjen svoj djeci i odraslima.

Svrha i poruka ovog festivala je povezivanje i spajanje različitosti u dječijoj priči bez obzira tko su, što su i od kuda dolaze. Svojim smijehom, druženjem i radom pokazuju kako se može uz razumijevanje, uvažavanje i prihvaćanje iskreno veseliti svačijem uspjehu i pomoći onima koji ne mogu sami. Poseban naglasak je da različitost nije rivalstvo već je poveznica.

Projekt je namijenjen svim klubovima, grupama i pojedincima u Republici Hrvatskoj i šire koji se bave rekreacijom,sportom, plesom i drugim aktivnostima prenoseći svoje znanje,trud i ljubav prema životu svoj djeci jer su DJECA NAŠA BUDUĆNOST.

Izlazimo izvan granica Lijepe naše Hrvatske i potrudit ćemo se povezati s drugim zemljama EU gdje žive naši dragi ljudi koji su nastavili živjeti i promovirati svoju zemlju Hrvatsku, njenu kulturu i tradiciju.

Zašto ples, pokret, crtež, pjesma i priča ???

Zato jer su ples, pokret, slika i riječ univerzalni jezik koji svi na neki svojstven način poznaju i razumiju te kroz koji mogu izraziti svoje osjećaje, svoj stav, svoju ljubav i svoju radost.

Želimo promicati  plesa i pokret,  sportsku rekreaciju, kao jedinstven način druženja i razumijevanja  među djecom i u društvu. Takvim pristupom i izričajem stvara se temelj njihovog zdravog odnosa prema sebi, drugima kroz igru i veselje. Želimo djecu motivirati da na iskren, prirodan, spontan način iskažu svoj talent i bogatstvo svoje mašte.

Ove godine smo za slike, pjesme i priče odabrali temu  Corona i ja u kojoj djeca mogu, na njima najdraži način, prikazati sebe , svoje doživljenje ove izazovne situacije u coroni. Kreativnost prepuštamo njima 🙂

Budućnost je prošlost i sadašnjost.

Na linku se nalazi službeni tekst POZIVNICE.

Prije prijave, svakako pogledajte >>> Propozicije susreta Budućnost u nama 2022.

Prijavnice za 9. i 10. dječje susrete Budućnost u nama  možete skinuti  na sljedećim linkovima:

Na linku možete pronaći Prijavnicu za revijalni dio.

Rok za dostavu prijavnice i priloga je 7. ožujka 2022.

Obzirom na ograničen broj mjesta, nakon zaprimanja svih Vaših prijava, na Vašu e-mail adresu bit će Vam dostavljene potvrde o prijavi, a najkasnije do 10. ožujka 2022. godine. 

Kriterij za odabir prijava je datum zaprimanja prijavnice na e-mail adresu buducnostunama@gmail.com

Nakon zaprimanja potvrde potrebno je izvršiti uplatu kotizacije:

  • 50 kn po djetetu za sudjelovanje (uključena jedna koreografija) + 10 kn po djetetu za svaku dodatnu koreografiju
  • Klubovi i pojedinci koji neće osobno nastupati već će slati snimljene koreografije, kotizacija je 30 kn  po djetetu te  10 kn svaka dodatna koreografija. 
  • DJECA I KLUBOVI KOJI I NE BUDU OSOBNO PRISUTNI DOBITI ĆE ZAHVALNICE, DOPLOME PO OSVOJENM MEDALJAMA A KLUBOVI PEHARE. SLATI ĆE SE POŠTOM ŠTO ĆE SE POKRITI IZ KOTIZACIJA.
  • Za natječaj likovnog i literalnog uratka kotizacija je 10 kn.

Podaci za uplatu:

  • Naziv primatelja: Udruga Um, duh i tijelo Gombalište, Božidara Magovca 79, 10000 Zagreb
  • IBAN primatelja: HR3524020061100532880 (Erste&Steiermärkische Bank d.d.)
  • Opis plaćanja: Kotizacija za 9.i 10.BUN dječji susret “Budućnost u nama“

Rok za uplatu kotizacije je 14. ožujka 2022. godine.

Kontakt osoba za dodatna pitanja:

Nives Pandža, 098 191 5338 (Molimo zvati od 14:00 do 16:00, hvala.)
E-mail adresa: buducnostunama@gmail.com

Veliko HVALA svima koji su sudjelovali na našim dosadašnjim susretima.

BUN možete pratiti i na Facebook stranici Budućnost u nama.

U suradnji s