Voditelji

Nives Pandža

Dugogodišnja je promicateljica zdravog života. Svoj sportski i zdravstveni razvojni put započinje trenirajući karate, judo, rukomet, atletiku i stolni tenis usporedno sa medinskim i sportskim obrazovanjem.
Želja za promicanjem duha i tijela počinje s malim jasličkim uzrastom, a danas u našem „Gombalištu“ svoje znanje i entuzijazam prenosi na sve uzraste.
Tijekom učenja fizikalne terapije u ranoj mladosti susrela se sa PILATES metodom koju do danas nadograđuje i usavršava.

Dodatne aktivnosti:
Aerobni treninzi i Aero-step za poboljšanje kondicije i topljenje masnog tkiva u čemu pomažu i cardio sprave, provođenje osnova samoobrane, predavanja i razgovori o prehrani, astrološki kutak, …

Goran Habjanec – www.mocnajoga.com

Goran je od 2004. ovisan o jogi. U tom vremenu vježbao je jogu u više studija i s više učitelja od kojih je svaki utkao veći ili manji dio u njegovo shvaćanje i podučavanje joge. Certificirani je joga učitelj prema Yoga Alliance standardima – najvećoj svjetskoj asocijaciji za registraciju i provjeru kvalitete joga učitelja. Učiteljsku školu završio je i definitivno usmjerenje u svom učiteljskom radu dobio kod Snježane Nine Vukas. Uz Snježanu, znatan utjecaj na njegov jogijski put napravila je i njegova prva učiteljica Tamara Šimunić. Oduševljavaju ga male, neki bi rekli beznačajne, stvari. Kao životni moto navodi rečenicu velikog američkog pjesnika Roberta Frosta: ‘In three words I can sum up everything I’ve learned about life: It goes on.’

Uz jogu, bavi se ultimate frizbijem, orijentacijskim trčanjem, teretanom, trči treking i brdske trke, planinari, vozi bicikl i tako dalje, a trenirao je atletiku i aikido. Jogu je doživio kao jedinstvo i bazu svih tih aktivnosti, uz dodatnu energetsku, mentalnu i duhovnu nadgradnju. Kad se ne bavi jogom ili sportom, zaokupljen je gledanjem NBA utakmica, filmom, muzikom i planiranjem putovanja, a u neslobodno tj. radno vrijeme zauzet je arhitekturom.

Najčešća rečenica koju čuje o jogi je: to je presporo za mene – ja bih na tome zaspao/la. Pošto on još nije zaspao, siguran je da nećete ni vi. Dođite na jogu da razbijete predrasude o toj fenomenalnoj aktivnosti. Snaga, izdržljivost, gipkost, rastezljivost, opuštenost, koncentracija i kontrola daha, samo su neke od dobrobiti vježbanja joge.

KONTAKT:

web: www.mocnajoga.com
mob: +385 91 6655 422
mail: mocna.joga[at]hotmail.com

Marija Martina Glavaš

Scenski plesač s položenom metodikom.
Školuje se od svoje treće godine u plesu i završila Osnovnu školu za balet i ritmiku, pohađala Školu suvremenog plesa Ane Maletić te završila svoje srednjoškolsko plesno obrazovanje u Umjetničkoj školi Franje Lučića.

Cijeli niz godina iskustvo stjecala kroz javne nastupe i natjecanja u zemlji i inozemstvu te sva svoja znanja i kreativnosti želi prenijeti na djecu i sve koji se vole izraziti kroz pokret.

Uz suvremene plesne tehnike, prenijet će umijeće stepa, jazza, showdancea i baleta.

Franjo Opačak

Poželio je plesati još kao dijete kad je na televiziji vidio plesne koreografije Backstreet Boysa i ostalih tada popularnih boybandova. 2007. godine je skupio hrabrosti i počeo je plesati u klubu Funkee Sapiens u Osijeku i ondje je otkrio da je ples puno više od jednostavnih koreografija, a 2010. je i preuzeo ulogu trenera hip hopa. Kroz svoje podučavanje nastoji prenijeti ono što ples čini posebnom aktivnošću, ali i ono zbog čega ples pojedince čini posebnima. Uključen je u međunarodnu plesnu zajednicu, sudjeluje na natjecanjima kao natjecatelj, ponekad kao sudac ili voditelj programa.

Kontakt: franjo.opacak[at]gmail.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.