Voditelji

Nives Pandža

Dugogodišnja je promicateljica zdravog života. Svoj sportski i zdravstveni razvojni put započinje trenirajući karate, judo, rukomet, atletiku i stolni tenis usporedno sa medinskim i sportskim obrazovanjem.
Želja za promicanjem duha i tijela počinje s malim jasličkim uzrastom, a danas u našem „Gombalištu“ svoje znanje i entuzijazam prenosi na sve uzraste.
Tijekom učenja fizikalne terapije u ranoj mladosti susrela se sa PILATES metodom koju do danas nadograđuje i usavršava.

Dodatne aktivnosti:
Aerobni treninzi i Aero-step za poboljšanje kondicije i topljenje masnog tkiva u čemu pomažu i cardio sprave, provođenje osnova samoobrane, predavanja i razgovori o prehrani, astrološki kutak, …

Marija Martina Glavaš, voditeljica plesnog odjela

Magistra kineziologije, scenski plesač s položenom metodikom.
Školuje se od svoje treće godine u plesu i završila Osnovnu školu za balet i ritmiku, pohađala Školu suvremenog plesa Ane Maletić te završila svoje srednjoškolsko plesno obrazovanje u Umjetničkoj školi Franje Lučića.

Cijeli niz godina iskustvo stjecala kroz javne nastupe i natjecanja u zemlji i inozemstvu te sva svoja znanja i kreativnosti želi prenijeti na djecu i sve koji se vole izraziti kroz pokret.

Uz suvremene plesne tehnike, prenijet će umijeće stepa, jazza, showdancea i baleta.

Franjo Opačak, voditelj hip hopa

Poželio je plesati još kao dijete kad je na televiziji vidio plesne koreografije Backstreet Boysa i ostalih tada popularnih boybandova. 2007. godine je skupio hrabrosti i počeo je plesati u klubu Funkee Sapiens u Osijeku i ondje je otkrio da je ples puno više od jednostavnih koreografija, a 2010. je i preuzeo ulogu trenera hip hopa. Kroz svoje podučavanje nastoji prenijeti ono što ples čini posebnom aktivnošću, ali i ono zbog čega ples pojedince čini posebnima. Uključen je u međunarodnu plesnu zajednicu, sudjeluje na natjecanjima kao natjecatelj, ponekad kao sudac ili voditelj programa.

Kontakt: franjo.opacak[at]gmail.com

Tatjana Hrvačić Gašparac, voditeljica baleta

Voditeljica baleta, iskusni stručnjak, balerina u HNK.

Edita Brolich Bortek, Zum-fit

Od malena je zaljubljenik u ples i već u vrtiću je koreografirala i uvježbavala prijateljice za priredbe. Pleše cijelo svoju mladost te do 27. godine života pleše u grupi te nastupa u mnogim televizijskim zabavno-glazbenim emisijama (Sedma noć, Sunce, Bravo, Dora, itd.). Svojevremeno vlasnica plesnog studija „Edi studio“, radila je s djecom na plesnim koreografijama u osnovnim školama, vodila plesne kondicijske treninge „Zagrebačkih pahuljica“ (sinkronizirano klizanje).

Završila je Filozofski fakultet pedagogijskih znanosti te stekla zvanje diplomirane učiteljice razredne nastave. 20 godina radi u struci u osnovnoj školi gdje sam voditelj kulturne djelatnosti škole i voditelj plesne grupe. Osim položenog tečaja i završene škole za Instruktora grupnog fitnesa uz glazbu ima položen i praktični dio za učitelja skijanja te je vodila skijaške grupe odraslih.

Kontakt: mob. 098 16 98 220

Goran Habjanec, voditelj joge

Goran je od 2004. ovisan o jogi. U tom vremenu vježbao je jogu u više studija i s više učitelja od kojih je svaki utkao veći ili manji dio u njegovo shvaćanje i podučavanje joge. Certificirani je joga učitelj prema Yoga Alliance standardima – najvećoj svjetskoj asocijaciji za registraciju i provjeru kvalitete joga učitelja. Učiteljsku školu završio je i definitivno usmjerenje u svom učiteljskom radu dobio kod Snježane Nine Vukas. Uz Snježanu, znatan utjecaj na njegov jogijski put napravila je i njegova prva učiteljica Tamara Šimunić. Oduševljavaju ga male, neki bi rekli beznačajne, stvari. Kao životni moto navodi rečenicu velikog američkog pjesnika Roberta Frosta: ‘In three words I can sum up everything I’ve learned about life: It goes on.’

Najčešća rečenica koju čuje o jogi je: to je presporo za mene – ja bih na tome zaspao/la. Dođite na jogu da razbijete predrasude o toj fenomenalnoj aktivnosti. Snaga, izdržljivost, gipkost, rastezljivost, opuštenost, koncentracija i kontrola daha, samo su neke od dobrobiti vježbanja joge.

KONTAKT:

web: www.mocnajoga.com
mob: +385 91 6655 422
mail: mocna.joga[at]hotmail.com