novosti,  Uncategorized

Radionica: Moj put i detoksikacija

cvijet

Pred nama je još jedno druženje na radionici koju će voditi Nives Pandža.

Ovoga puta Nives nam je pripremila zanimljivosti o detoksikaciji i zabludama o istoj. Svatko od nas ima svoje razloge zašto se odlučuje na detoksikaciju, a često je odluka popraćena mnogim pitanjima. Ipak, najvažniji je razlog “zašto želite provesti detoksikaciju?”. I dok nam se nameće samo jedan točan odgovor (onaj “radi zdravlja”) na ovo pitanje, zanimljivo je da su češća pitanja “a zašto ne mogu jesti ovo?” ili “a mogu li barem malo onog?”.

Vjerujemo da će vam ova radionica proširiti vidike, dati vam odgovore na vaša pitanja, a prije svega otkriti zašto je važno shvatiti da ništa nije univerzalno, kao što ni mi – osobe, jedinke, naša unutarnja bića – nismo identični bilo kome drugome u svijetu. Ako banaliziramo i kažemo da je naše tijelo stroj, tada trebamo reći da je to najčarobniji stroj na svijetu, koji, ako želimo živjeti zdravo i punim bićem, trebamo njegovati i hraniti najkvalitetnijim gorivom. Gorivo? Nije to samo hrana, to je zrak, to je vježba, to je smiren um.

Uz mnoga saznanja o detoksikaciji, na radionici vas očekuju i vježbe koje ćete moći kasnije prakticirati u svome domu (neki možda i na svježem zraku u prirodi), a uz koje ćete opustiti stres, smiriti um i nauvući dobro raspoloženje. 🙂

Veselimo se susretu u našim prostorima!

KADA? 17-19 h, subota, 21. veljača 2015.

GDJE? Udt Gombalište, Božidara Magovca 79, Zagreb

Kako bismo pokrili troškove prostora preporučena donacija je 30-50 kn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *