Bun 2020 odgoda
novosti

Službena obavijest za BUN 2020.

Dragi prijatelji BUN-a,
ovim putem se zahvaljujem svima koji su se prijavili na 8. izdanje dječjih susreta Budućnost u nama. Hvala na ukazanom povjerenju i srdačnoj suradnji. Hvala što ste prepoznali i priznali ustrajan rad cijelog tima BUN-a kao i našu posebnost u izričaju i porukama koje BUN nosi.

Ponosna sam i hvala Vam što ste prijavili 81 točku! Hvala klubovima, voditeljima, djeci i njihovim roditeljima. Hvala svima koji nas podupiru poklonima i donacijama što je dalo jednu lijepu ljudsku dimenziju i olakšalo provedbu dječijeg festivala.

BUDUĆNOST U NAMA (BUN) zbog situacije, koja je nažalost ušla u svaku poru društva, prebacujemo na drugi termin 17. ili 24. listopada 2020. Kazalište je već rezevirano.

Tijekom priprema protekla četiri mjeseca uporno smo radili na tome da sve bude najbolje što je moguće i što je u našim rukama. Od preporuka, higijene, smirivanja situacije, informiranja. Od početka prisutnosti virusa nismo podlegli histeriji i panici koja je često dolazila neodgovornim objavama, najavama i širenjima panike.

Svako stanje, bolest, život, događaj, ima svoj tijek i vrijeme trajanja. To kao takvo treba prihvatiti i riješiti smireno situaciju.
Cijelo vrijeme smo bili u kontaktu s Nacionalnim kriznim stožerom, “Andrijom Štamparom” i Civilnim kriznim stožerom grada Zagreba. Svaki drugi dan smo dobivali odgovor da nema potrebe odgađati BUN s kojim su u potpunosti bili upoznati.
Jučer (u srijedu) sam poslala službeni dopis na koji nisam dobila odgovor.

BUN je dječiji festival. Djeca i njihovo zdravlje su najvažniji.
Zbog svega navedenog, donijeli smo odluku da BUN odgađamo za listopad dok se situacija ne smiri i stabilizira.
Vjerujem da će svi pa i neki koji se nisu do sada odlučili rado doći na 8. BUN u novom terminu.

Mi kao organizatori uvijek smo odgovorno i ljudski pristupali djeci, roditeljima i klubovima.
Tako će biti i u buduće.
Vidimo se 17. ili 24. listopada 2020!Hvala vam na razumijevanju i podršci koju nam pružate.

Nives Pandža, osnivačica BUN-a
tim BUN-a
UDT GOMBALIŠTE

Kontakt:

Ukoliko ćete imati bilo kakvih dodatnih pitanja, budite slobodni javiti nam se.
Osoba za kontakt: Nives Panđa, 098 191 5338 (Molimo zvati od 14 do 16 sati.)
E-mail adresa: buducnostunama@gmail.com