Hip hop

Želiš plesati hip hop?Plesne radionice počinju od 2. studenog, a prethodit će im besplatne radionice (četvrtak, 29. listopada 20:15–21:00 i petak, 30. listopada 17:00–18:00)

Rad sa grupom:

– ponedjeljak, srijeda, petak 17h-18h

– subota 10–12 slobodan trening za sve zainteresirane.

Voditelj: Franjo Opačak

Voditelj će u redovnim terminima ponedjeljkom, srijedom i petkom podučavati plesne stilove i tehnike, a subotom će biti koncept slobodnog treninga (uz prisustvo voditelja u slučaju da se pojave ikakva pitanja) gdje svatko ima priliku raditi na osobnom razvoju i družiti se kroz ples.

1-O5g6_N8uFLmvWnRrNPgR7QDefinicija hip hopa je komplicirana kao definicija pojma “kultura” i svatko ima svoju definiciju, ali sve definicije uključuju mir, zabavu i zajedništvo. Hip hop je plesni izričaj pojedinca u istoimenoj supkulturi, čija je osnova u grooveu (konstantno kretanje iste ili slične prirode uz glazbu) i vlastitoj interpretaciji glazbe. Hip hop se pleše na hip hop glazbu, a ples značajno utječe na otvorenost i samopouzdanje.

Naglasak plesnih radionica će biti na njegovanju zajedništva i poštovanja unutar grupe te podučavanju freestyle hip hop tehnika kako bi se svaki pojedinac mogao izraziti kroz medij plesa na svoj način. Uz hip hop, upotrebljavat će se i elementi drugih plesnih stilova kako bi plesači postigli šire i kompletnije znanje.

Za sve informacije i prijave kontaktirajte voditelja Hip hop radionice:

Franjo Opačak, franjo.opacak(at)gmail.com