BUN 2015

18. travnja 2015. godine, KUC Travno i naš 3. rođendan.  Ove godine BUN je okupio grupe iz Čakovca, Ludbrega, Šibenika, Varaždina, Vrhovja, Vukovara, Zagreba i Zaprešića, ukupno 320 natjecatelja. Uz koreografe, voditelje i tim organizacije bilo nas je oko 360. I zadnje mjesto u KUC Travno bilo je popunjeno 🙂

Koliko smo sretni zbog tako velikog odaziva, teško je opisati riječima.

BUN program sastojao se od 46 točaka: 17 u revijalnom i 29 u natjecateljskom dijelu, od kojih je bilo 9 grupnih za kategoriju A, 10 grupnih za kategoriju B i 10 solo točki za kategorije A (2 točke) i B (8 točaka). Program je dostupan na linku BUN Program 2015.

Program su vodile dvije prekrasne voditeljice Nikolina Kovačević i Uršula Tolj.

U žiriju je ove godine bilo 7 članova (plesni pedagozi, kineziolog, profesor glazbenog, socijalni pedagog, liječnica, članovi-laici), a glasovali su prema pravilima i kriterijima raspisanim u dokumentu BUN Propozicije 2015.

Uz samo natjecanje, djeca su sudjelovala u likovnoj radionici, pikulali su se u predvorju kazališta, a izražavali su svoju kreativnost i u društvu naše drage Marine i Udruge Populus.

Sponzori su ove godine pripremili prekrasne nagrade i neizmjerno smo ih zahvalni na tome. Školska knjiga, kao i svake godine, nagradila je svu djecu prekrasnim knjigama i časopisima te raznim edukativnim materijalima. DMC televizija bila je naš medijski pokrovitelj, tvrtka Marines pripremila je jako lijepe i korisne promotivne materijale, KOZMO je pripremio 20 mirisnih poklona za djecu, a Kaufland iznimno koristan poklon za organizatora. Prijatelji naše Udruge Um, duh i tijelo Gombalište poklonili su prekrasne ogrlice (vlastiti rad) svim koreografima, donirali su vodu za svu djecu te voće (banane i jabuke) za energiju (koja nam je tog dana svima bila potrebna). Frizerski salon D-Style nagradio je sve solo pobjednice frizurom. Posebna nagrada, međunarodni ljetni kamp za 1 dijete, izvlačila se na kraju samog programa, a čiji sponzor je bila firma Eklata, najveći hrvatski turoperator za dječji i omladinski turizam.

Sva djeca dobila su zahvalnice i svi pobjednici dobili su medalje.

Posebne pohvale tati Goranu na izvrsnoj rasvjeti koja je “plesala” u ritmu glazbe i plesnih koraka, toncu Tomislavu na izvanrednom ozvučenju, tati Ivanu na puštanju muzike (uz veliku pomoć Nataše i Jakova), Luki i Dinu koji su im bili ogromna pomoć…

Prije ovog veličanstvenog dana neizmjerna pomoć stigla je od firme Bugigraf, koja je vrijedno printala zahvalnice, program i diplome, Zorana koji je razigrana srca radio dizajn plakata, organizacijskog odbora BUN-a i još puno ljudi otvorena srca koji su sudjelovali u organizaciji susreta i pripremi svih potrebnih materijala i detalja.

Neizmjerno hvala našoj dragoj Nives Pandži, inicijatorici projekta, svim koreografima, voditeljima klubova i trenerima koji su vrijedno radili s djecom, hvala maloj i velikoj djeci, roditeljima, svim sudionicima,…Jedna ideja i želja potakla je nezaustavljivu snagu pozitivnih vibracija i energije u svima nama…

U ime roditelja Udruge Um, duh i tijelo Gombalište veliko HVALA trenerici Mariji Martini Glavaš na radu s našom djecom i Lei Mihaljevski Boltek koja joj je bila neizmjerna pomoć u radu s malenom grupom.
“Toliko pozitive i osmijeha na jednom mjestu!
Vidimo se i 2016!”

Voditeljice:

Uršula Tolj
Nikolina Kovačević

Žiri:
Kornelija Kosanović
Martina Terzić
Jakša Darlić
Vesna Babić
Davorka Lalić Lukač
Željka Jelavić
Jelena Pupkšić Haubrih

NAGRADA ZA SIMPATIČNOST
Na livadi, UDT Gombalište, Marija Martina Glavaši i Lea Mihaljevski Boltek (koreografija)

NAJUSPJEŠNIJI IZVOĐAČI I KOREOGRAFIJE
1. Kathinka Polka, Udruga klasičnog baleta Varaždina “Vindija, Vlasta Rittig (koreografija)
2. Ribice, Plesnorekreativni klub “Mačke”, Ivana Mikec Đumić (koreografija)
3. Boje, Plesni odjel OŠ Dragutina Tadijanovića, Tanja Pavošević (koreografija)

From BUN 2015. Posted by Budućnost u nama on 1/18/2016 (79 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2