Jazz Dance

petra boljesic jazz dance

Pozdrav svima!

Ja sam Petra Bolješić velika zaljubljenica u ples. 

Mama me „tjerala“ na prve satove plesa!!! A zašto?? Sve zbog krivog držanja….

Nisam ni slutila da će mi ples pomoći  u otkrivanju  svojeg pravog  ja.

Prve godine plesa provela sam u Zagrebačkom plesnom ansamblu pod strogim vodstvom odlične Mirne Žagar, gdje sam pohađala baleti i suvremeni ples.

Željna promjene kao i svaki tinejdžer odlazim u plesni studio Edite Cebalo gdje sam provela  nekoliko godina i našla svoju novu ljubav.

JAZZ DANCE.

Željela sam puno više.  Maštala sam  s prijateljicama  o osnivanju svoje plesne grupe. Kako mašta može svašta dokazuje i činjenica da smo u tomu i uspjele. U to vrijeme je to bilo poprilično teško, ali smo tada pratile naš poznati band E.T. –  Electro Team. Sudjelovala sam  projektima  sa modnom agencijom „Midiken“, te pratila Ninu Badrić na Dori 1994. godine. Kratko vrijeme plesala sam  u plesnom ansamblu kazališta „Komedija“, te za našu poznatu dance zvijezdu Sennu M.

Sudjelovala sam kao plesna pratnja  Zorici Andrijašević na Radio festivalu u Vodicama i Splitu. Nakon toga prolazim na audiciji kod poznate dance zvijezde Annamarie Đumbrek s kojom sam provela  nezaboravne dvije plesne godine. Nakon toga uslijedili su angažmani i animacije u suradnji sa Viktorom Dragom.

Bogato plesno iskustvo nadopunila  sam edukacijom za voditelje plesnih tehnika i mentorstvom plesne pedagoginje mag.kineziologije Marije Martine Žanetić.

Iskustvo, entuzijazam želim podijeliti s vama.

petra boljesic ples1

Evo sada sam TU u Gombalištu s vama.

Pozivam vas sve u UDT Gombalište da se pridružite našem malom snažnom  timu gdje se radi u malim grupama.

 Puna pažnja posvećuje svakom  polazniku/ci.

Zašto? Pa zato jer je ples zakon! Naučit ćete kako se pravilno držati, razvijati ćete motoriku i koordinaciju. Uza sve to dobro ćete se zabaviti, nastupati, ići na natjecanja i družiti se.

Granice postoje samo u našim glavama.

I ne zaboravite možda baš ovdje nađete prijatelje za cijeli život.

Hm… i za kraj… više nemam krivo držanje..

Pusa

Kontakt: Petra (jazz) – 099 8231 652

Napomena: upisi traju tijekom cijele godine i slobodno nam se pridružite.