novosti,  Uncategorized

Hip hop radionice

Želiš plesati hip hop?Hip-hop/rap je kulturni pokret koji je nastao u Bronxu, New York, tijekom radnih 70-tih godina prošlog stoljeća i otada se proširio po cijelom svijetu. Hip hop je danas više od uličnog plesa. To je plesni izričaj pojedinca u istoimenoj supkulturi koja njeguje  zajedništvo i poštovanje unutar grupe.

Upravo iz tih razloga vjerujemo da će mnogu našu djecu i mlade zainteresirati radionica hip hopa koju će u Gombalištu od studenog voditi Franjo Opačak.

Franjo je 2007. godine počeo plesati u klubu Funkee Sapiens u Osijeku i ondje je otkrio da je ples puno više od jednostavnih koreografija, a 2010. je i preuzeo ulogu trenera hip hopa. Kroz svoje podučavanje nastoji prenijeti ono što ples čini posebnom aktivnošću, ali i ono zbog čega ples pojedince čini posebnima. Uključen je u međunarodnu plesnu zajednicu, sudjeluje na natjecanjima kao natjecatelj, ponekad kao sudac ili voditelj programa.

Radionice će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom u terminu 17h-18h. Subotnji termin je 10–12h kada je slobodan trening za sve zainteresirane.

Dodatne informacije o radionicama bit će dostupne u rubrici Plesni odjel / Hip hop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *