novosti

Pridružite nam se na 8. dječjim susretima BUN 2020

English version: Children’s Festival BUN 2020

Drago nam je što možemo najaviti nove dječje susrete Budućnost pred nama koji će se održati 28. ožujka 2020. u KUC-u Travno u Zagrebu.

Pred nama je 8. izdanje dječjih susreta Budućnost u nama – BUN 2020! Prijave za sve sudionike su otvorene i traju zaključno do 9. ožujka.
Uzbuđeni smo i veselimo se vašim novim koreografijama i novim druženjima. I zabavi koje nam sigurno neće nedostajati!

Sve informacije o ovogodišnjem BUN-u možete pronaći na linku: Budućnost u nama – BUN 2020

Projekt je namijenjen svim klubovima, grupama i pojedincima u Republici Hrvatskoj i šire koji se bave rekreacijom,sportom, plesom i drugim aktivnostima prenoseći svoje znanje,trud i ljubav prema životu svoj djeci jer su DJECA NAŠA BUDUĆNOST.

Ove godine izlazimo izvan granica Lijepe naše Hrvatske i potrudit ćemo se povezati s drugim zemljama EU gdje žive naši dragi ljudi koji su nastavili živjeti i promovirati svoju zemlju Hrvatsku, njenu kulturu i tradiciju.

Kako se prijaviti za nastup?

Sve informacije o prijavi na BUN pronađite na službenim stranicama: Budućnost u nama – BUN 2020

Slike, pjesme i priče

Ove godine smo za slike, pjesme i priče odabrali temu Narodne nošnje moga kraja. Djeci prepuštamo kreativnost. Svoje Crteže, pjesme i slike na temu ovogodišnju zadanu temu  možete poslati na adresuUdruge Um, duh i tijelo Gombalište, Božidara Magovca 79, 10000 Zagreb do 24. ožujka 2020. godine.

Publika? Svi ste dobrodošli!

Podržite BUN, dođite i navijajte za našu djecu i veselite se zajedno s njima. Karte za 8. BUN moći će se kupiti na blagajni KUC-a Travno pola sata prije početka prve predstave.

Upišite u svoje kalendare 28. ožujka 2020. ili nas zapratite na našim društvenim stranicama kako ne biste propustili još jedno izdanje najljepšeg dječjeg festivala.

Poveznica na FB Event: BUN 2020.