novosti,  Uncategorized

Gombalice osigurale zvjezdana mjesta i prolaz na DanceStar Finale

Pobjednice

Dragi naši,

sreću i uzbuđenje DanceStar kvalifikacija u Zagrebu, koje su održane u Hypo centru, dvorana Kornati 28. i 29.03.2015. teško je pretočiti na e-papir. Naše “starije” cure nastupale su s dvije točke i s obje se kvalificirale na DanceStar finale, liga B u Poreču, koje će biti održano između 20. i 24.05. 2015. Pogodak u sridu! Osvojile su 1. mjesto s Pantomimičarkama, kategorija Contemporary Modern, uzrast djeca,  i 3. mjesto s Tsunami-jem u kategoriji Open, uzrast djeca. Ponosnoj trenerici Mariji Martini Glavaš i našim plesnim zvijezdama – gombalicama čestitamo od srca. Majke, bake, tate i braća bili su prava podrška, dovoljno glasni da su nas svi u dvorani čuli.

Bravo, ovo je nagrada za izuzetan rad cijelog tima čiji doprinos se vidi na djelu. Žiri se sastojao od 5 članova: Irena Tapvash (Ukrajina), Elvis “El Rock” Hodžić (Hrvatska), Matic Zadravec (Slovenija), Zoltan Katona (Mađarska), Christopher Jammin (USA) i svojim ocjenama osigurao naš prolazak u finale.

DanceStar je ove godine u kvalifikacijskom dijelu okupio oko 8000 djece iz Bugarske, Njemačke, Hrvatske i 357 plesnih točaka, a naše dvije su zaista zasjale u punom sjaju.

Vidimo se u Poreču,  DANCESTAR FINALU – WORLD DANCE MASTERS!

Dašak atmosfere i profi nastupa prenosim kroz ove prekrasne fotografije…

PantomimicarkeDanceStar2015Tsunami1DanceStar2015

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *