novosti,  Radionice

Radionica: Disanje, tjelovježba i prehrana

okoslisSvima na znanje (i ravnanje) u subotu 27.2.2016.u 16 sati u Gombalištu će se održati prva radionica DTP-a.

Pitate se što je DTP? DTP su tri najvažnije stvari koje vaše tijelo treba kako bi bilo zdravo i normalno funkcioniralo: disanje, tjelovježba i prehrana. Ako vam i iza ovog objašnjenja visi iznad glave nekoliko upitnika, nema razloga da se ne priključite radionici. Dapače, imate razlog više da dođete na subotnje druženje.

Zašto sada? 

Stiže nam proljeće, priroda se budi. Budi se i naše tijelo – kao iz zimskog sna. I dok nas zima uspori, dobijemo koju kilicu, jedemo jaču hranu, postanemo teški sami sebi… Koliko ste samo puta u proteklih nekoliko tjedan možda izrekli riječi “Nemam vremena” ili “Lovi me neka depresija”? Hm, a je li vam poznato “Joj, tako mi se ništa neda…”?

Zato je sada vrijeme da se trgnemo iz tog snenog stanja, probudimo svoje tijelo, osvježimo ga, regeneriramo, jer upravo ono što napravimo za sebe tijekom proljeća, nosit će nas tijekom cijele godine. Ima li što ljepše o bistrog uma i zdravog tijela? Sjetimo se samo izreke “u zdravo tijelu, zdrav je duh”. Baš tako!

Ova radionica nije ništa drugo nego veselo čišćenje uma, duha i tijela i upravo ćemo o tome i pričati – kako, zašto, kada…

Svi ste dobrodošli na radionici. Ako dolazite, molimo vas da donesete jednu jabuku, krušku, grejp ili bilo što drugo što želite od voća i povrća.

Mjesto i vrijeme?

Vidimo se u subotu 27. veljače u 16 sati u prostorima Udruge Gombalište u Travnom.

Participacija za radionicu je na dragovoljnoj bazi od 20 do 50 kn.

Vaša Nives